Entrades

Imatge
Can malant



Avui hem anat a visitar al nostre veí de Ca'nmalalt.
Té molts tipus de planters, disposa d'un cambra frigorífica per millorar la germinació, ja que manté una temperatura i humitat estable.
També vam veure tot el mecanisme automatitzat de reg i ventilació de l'hivernacle.

També te una gran varietat d'arbres fruitals.
Imatge
BOSSES RESIDUALS 


Hem fet bosses a mà re-utilitzables de camisetes velles amb el nostre logotip, així els nostres clients no han d'utilitzar plàstic que contamina molt i podem demostrar la nostra preocupació pel medi ambient.




Imatge
Visita al centre de Ca'n Marines:

Vam anar a Can Marines el dia de portes obertes a fer un cop de vista al hort i als diferents graus mitjans que podem fer quan acabem el nostre FP. Els graus mitjans son: CFGM en tècnic de jardineria i floristeria, CFGM en tècnic de producció agroecològica, CFGM en tècnic en navegació i pesca litoral.












Vam veure plataners, arbres de mango i tomateres.

Visita centre d'interpretació es amunts

Imatge
ELS AMUNTS

Quan vam arribar ens van ensenyar les instal·lacions, la flora i fauna típica Eivissenca i els endemismes.
Poc després vam anar a la montanya.





Aqui ens va explicar que les formes de prevenció d'incendis,
una de elles eran els ases i els tallafocs:
També ens vàren mostrar i explicar com funcionavan els forns de calç i els de carbó. Ens va exlpicar que la causa del darrer incendi de la Serra de Morna va ser deguda a una brasa despresa d'un aparell per crear fum que utilitzava un apicultar per acostar-se a les abelles.



Vàrem veure una orquídea un endemisme protegit de les illes balears.



Fabricació de bancs amb palets

Imatge
El comitè mediambiental de Ies Algarb ens va encarregar la fabricació de 3 bancs i una tauleta per reciclar el palets del cente i disfrutar del jardí mediterrani amb un lloc on seure. Primer vam agafar palets de fusta i els varem polir. Es van encaixar correctament i es van donar diverses capes de pintura per poder deixar-los al jardí Mediterrani del nostre institullest.

RESULTATS FINALS:



De l'hort d'd'hivern al d'estiu

Imatge
Llevam les plantes del nostre hort d'hivern. Barreguem la terra i abonament i  posar noves      varietats :maduixes,tomàquets d'amanida, de rammallet i cherry, enciam de roure, iceberg 

Reparació d' eines

Imatge
Reparació d'eines:

En el dia d'avui hem arreglat el motocultor i hem canviat la càmera del carretó per poder seguir treballant amb aquestes eines.